top of page
medarbejder risskov dyrehospital

Maia Ea Lervad

Veterinærsygeplejerske

Mit navn er Maia Ea Lervad og jeg blev uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i marts 2023, og jeg er så heldig, at jeg er blevet en del af Risskov familien.

Fagligt interesserer jeg mig meget for medicinsk behandling, smerteforebyggelse, anæstesi og de lidt mere komplicerede operationer og patientforløb, samt genoptræningen derefter. Jeg glædes ved muligheden for at kombinere min store kærlighed til dyr, med faglig udvikling her på Risskov Dyrehospital.

Jeg bor inde i Aarhus med min kæreste, og vi har desværre ingen dyr på nuværende tidspunkt, men jeg har i min opvækst både haft hund, kat, hest, fisk, kanin, marsvin og hamster. Så jeg har masser kærlighed til overs, som jeg kan kaste på alle Jeres kæledyr.

Som person er jeg meget ivrig efter hele tiden at blive bedre og klogere indenfor mit felt, så at være ansat et sted hvor jeg har rig mulighed for dette, er det bedste jeg ved.

Jeg ser frem til min egen udvikling, i takt med at Risskov Dyrehospital vokser derud af. Og så glæder jeg mig hver dag, til at hjælpe alle jeres skønne kæledyr derude.

bottom of page