top of page
medarbejder risskov dyrehospital

Michael Schaap

Dyrlæge

Jeg hedder Michael Schaap og blev uddannet dyrlæge i 2005 og siden 2007 har jeg udelukkende arbejdet med familiedyr.

I alle årene har jeg prioriteret efteruddannelse højt og deltaget i kurser og gennemført supplerende uddannelser inden for sygdomme hos hund og kat. Det betyder, at jeg er certificeret small animal surgeon (GPcertSAS), fagdyrlæge indenfor smådyr. Derudover har jeg færdiggjort en masteruddannelse i smådyrskirurgi. Jeg har stor interesse for behandling af kirurgiske lidelser – både bløddelskirurgi som bl.a. cancerkirurgi, operation af luftveje hos kortnæsede racer mm. og operation af ortopædiske patienter med knogle-frakturer, korsbåndslidelser, løse knæskaller og udfører kikkert-operationer i led.

Jeg er glad for dyr, og de mange gode oplevelser, de giver. Vi har nu to labradorer, Bekka og Vilja, og huskatten Ingolf. Men tidligere har jeg sammen med min hustru og børn også haft glæde af både kaniner, marsvin, jordegern, papegøjer, høns og en ugleunge.

Jeg er glad for at være dyrlæge og synes, det er spændende at være med til at gøre en forskel for syge og skadede dyr.

Jeg har længe ønsket at starte mit eget dyrehospital, så jeg kunne gennemføre mine ideer om et godt dyrehospital med stærke faglige kompetencer, serviceminded og behageligt personale, det nyeste udstyr og et godt samarbejde med vores patienter og deres ejere. At den drøm nu er ved at blive udlevet, er en fornøjelse.

Tak for at tage så godt imod Risskov Dyrehospital.

bottom of page