top of page
medarbejder risskov dyrehospital

Sara de Wolff

Fagveterinærsygeplejerske

Mit navn er Sara, og jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2012. I 2021 blev jeg færdig med en efteruddannelse som Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi.

Mine faglige interesser spænder bredt, men jeg har særlig interesse for anæstesi, smertebehandling og medicinske patienter. Det er også primært mig, der står for hvalpeaftenerne her på dyrehospitalet.

Jeg tager også vagter som ekstern vagtsygeplejerske på Anicura Aarhus Dyrehospital ved siden af arbejdet her på Risskov Dyrehospital, hvor jeg er med til at behandle akutte patienter udenfor normal åbningstid.
Jeg går meget op i at holde mig fagligt opdateret, så jeg kan være med til at behandle Jeres kæledyr med den nyeste viden.

Derudover er jeg også uddannet hundetræner fra DcH.

I vil nok ofte møde den gule labrador Wilma, som futter rundt på dyrehospitalet. Når hun har fri fra arbejde, bor hun hjemme hos mig og mine 2 børn.

At have været med til at starte Risskov Dyrehospital op helt fra den spæde begyndelse, har været spændende. Vi udvikler os konstant, dog hele tiden med fokus på: At kunne give Jer og Jeres kæledyr den bedste behandling.

Jeg glæder mig til at tage godt imod Jer her på Risskov Dyrehospital!

bottom of page