top of page
facade på risskov dyrehospital i det nordlige Århus

Om Hospitalet

I September 2022 åbnede vi dørene til et nyt og moderne dyrehospital i det nordlige Århus. Hospitalet huser 3 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og en håndfuld klinikassistenter og fungerer som en almindelig dyreklinik. Det vil sige, at vi både har kompetencer til at foretage sundhedseftersyn, men også til sygdomsbehandling og operationer. I alt, hvad vi laver, har vi fokus på hele dyrets sundhed. 

Dyrehospitalet er på 550 nyindrettede kvm fordelt på 2 plan. Vi har eget laboratorium og kan tilbyde pålidelig og hurtig analyse af bl.a. vævsprøver og blodundersøgelser. Hospitalet er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, kikkertudstyr til undersøgelse af mave-tarm-kanal og til undersøgelse og operation af led-lidelser. Vi har ortopædisk udstyr til behandling af knoglefrakturer og sygdomme i bevægeapparatet samt en tandafdeling med digital tandrøntgen og udstyr til rensning af tænder og behandling af tandskader. Vi kan tilbyde mange former for medicinske behandlinger samt avanceret kirurgiske indgreb.

For at give vores kattepatienter så stressfri en oplevelse som muligt, er 1.sal indrettet som en selvstændig enhed med venteværelse, konsultations- og behandlingsrum kun til behandling af katte. For at lette adgangen til 1. sal har vi etableret en elevator. Vi arbejder på snarest at blive godkendt af The International Society for Feline Medicine” (ISFM) som Cat-Friendly Clinic.

At være klient hos Risskov Dyrehospital skal være nemt. Vi har gode åbningstider og tilbyder vagtordning uden for vores normale åbningstid. Du finder dyrehospitalet centralt i Risskov, i det nordlige Århus, med gode parkeringsmuligheder samt busstoppested bogstaveligt talt lige uden for døren.

Du og dit kæledyr er altid velkommen, - også hvis det blot er for at hilse på og se dyrehospitalet, så du kan vurdere, om vi skal være din dyrlæge. For os står god og tryg behandling til dig og dit kæledyr øverst på listen.

Vi er der for dig og dine dyr,

Risskov Dyrehospital

bottom of page