top of page

Konrad havde dårlig mave

Konrad har igennem længere tid haft store problemer med dårlig mave og opkast. Konrad er desværre et godt eksempel på, at en dårlig mave ikke altid "bare" er en dårlig mave.
Han har været igennem en større udredning, hvor både blodprøver og afføringsprøver er blevet undersøgt. Derudover har han også fået lavet en gastroskopi, som er en kikkertundersøgelse af mavesækken og den forreste del af tyndtarmen. Her blev der undersøgt, om alting ser ud, som det skal. Vi kigger også efter, om der skulle være et fremmedlegeme, der kunne være årsagen til problemet - det var der heldigvis ikke.
Under gastroskopien tog vi også nogle biopsier af mave- og tarmslimhinden, der bliver sendt ind til undersøgelse på et eksternt laboratorium som en del af udredningsprocessen.
Konrad er i bedring lige nu på baggrund af den medicinske behandling, han er startet op på. Vi har en tæt dialog og samarbejde med Konrads ejer Julie, som løbende holder os opdateret, så vi i fællesskab kommer i mål med Konrads mave - det tager bare lidt tid.
Julie har været så sød, at lade os fortælle Konrads historie for at få fokus på, at mave-tarm-problemer godt kan tage tid, og der kan være mange veje hen til målet

bottom of page